Laihduttajalle, puhdistajalle, urheilijalle ja energiseen elämään

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri esittelee ilolla kevään hitit: Purasanan luomulaatuiset supermixit, joissa samaan pussiin, helposti ja edullisesti käytettäväksi, on sekoitettu kaikki ravitsevat superfoodit, joita eri tilanteissa tarvitset.

Slimming auttaa erityisesti laihduttajaa. Se sisältää spiruliinaa, lucumaa, guaranaa, chlorellaa ja kuorittuja hampunsiemeniä.

 

 

 

 

 

 

 

Sport Formula on huippusekoitus urheilujalle ja suorituskyvyn lisäämiseen. Sekoituksessa on lucumaa, raakakaakaota, macaa, guaranaa, acaimarjaa, hamppuproteiinia ja spiruliina.

 

 

 

 

 

 

Breakfast sopii monipuolistamaan aamupalaaja antamaan energiaa ja ravintoaineita jokaiseen päivään. Vaikkapa aamujogurttiin tai smoothieen lisäätävässä sekoituksessa on sopiva määrä raakakaakaota, macaa, acaimarjaa, hampunsiemeniä ja spiruliinaa.

 

 

 

 

 

 

Total detox sisltää mahtavan määrän lehtivihreää, joka tukee keväistä puhdistautumista ja myrkkyjen poistumista kehosta. chlorellan, vehnänoraan, ohranoraan, kaakaon, lucuman ja spirulinan avulla.

 

 

 

 

 

 

Kaikki sekoitukset ovat vegaanisia, gluteenittomia, laktoosittomia, soijattomia ja luomuja.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>