Tilaa luomukinkku tällä viikolla!

Luomu- ja herkkukauppa Inkiväärin kautta voit tilata joulukinkun luomuna. Kotimaiset, valmiiksi suolatut ja tuoreet  (ei siis pakastettu) kinkkumme saapuvat myyntiin jouluviikolla ja tilataan etukäteen 5.12. mennessä.

Vaihtoehdot:
Luuton juhlakinkku 22 €/kg.

Kokovaihtoehdot 1,5 kg, 3 kg, 5 kg tai 7 kg

tai 6 kg:n juhlakinkku potkalla 21 €/kg

Tilaukset myymäläämme joko sähköpostilla: info(a)inkivaarikauppa.fi, puhelimitse: 050 3825 488 tai paikanpäällä poikkemalla.

Kauttamme varattavissamyös luomulaatikot: porkkana (VL,G), peruna (VL) sekä lanttu (VL,G) sekä pieni erä vegaanisia luomu joulupaisteja. Mahdollisuus myös vegaaniseen ja gluteenittomaan glögi-raakakakkuun. Kysy lisää myymälästämme!

Valitse maistuvammin, puhtaammin ja eettisemmin!

Jouluun saakka olemme auki myös sunnuntaisin klo 12-16.

Jouluun saakka olemme auki myös sunnuntaisin klo 12-16.

2 vastausta to “Tilaa luomukinkku tällä viikolla!”

 1. kuningasjätkä

  Entäpä siinä tapauksessa kun joku ei voi tai halua syödä joulunakaan sianlihaa, miten olette suunnitelleet palvelunne kehittämistä niin että toisenlaisetkin vaihtoedot tulisivat myöskin markkinoille?
  Alunperin suomalaiset laittoivat joulupöytään lammasta ja niin teimme mekin tänä jouluna 2016. Viimejouluna2015 oli meillä naudan entregot paistia, sitä ennen luutonta naudanpaistia ym.. Itse henkilökohtaisesti en kieltäydy sianlihasta uskonnollisten syiden takia, vaan siksi ettei se sovellu ruuansulatuksellisesti minulle. Mutta viimeaikoina on lisääntynyt myös sellaisten määrä joille uskonto kieltää sian syömisen, no tosin eivätpä he nyt juuri jouluakaan juhli, mutta tarjonnassa pitäisi olla valinnanvapautta, sillä se on edistyksellistä palvelua.

  Vastaa
  • Hanna-Leena, Luomu- ja herkkukauppa Inkivaari

   Heippa! Tarjoamme toki mielellämme erilaisia vahtoehtoja kysynnän mukaan. Tarvitsemme tietyn määrän ostavia asiakkaita, että meidän kannattaa ottaa valikoimaamme erilaisia lihatuotteita. Lihatuotteet eivät ole painopisteemme, mutta varsinkin sesonkiaikoina yritämme saada luomuvaihtoehtoja tarjolle. Kannattaa ehdottaa ja kysyä hyvissä ajoin, niin yritämme mahdollisuuksien mukaan hankkia tuotteita, jos saamme niille riittävästi ennakkotilauksia.

Kirjoita vastaus

 • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>